Cele mai vândute

Generatoare cu Kohler

Generatoare cu Kohler

Motoare Kohler
Diviziunea Kohler Co este  in functiune din 1920, produce motoare racite cu aer si cu lichid, cu motoare pe benzina in 4 timpi - o gama larga, si motoare diesel de la 5 - la 65 de cai putere. Kohler motoarele sunt furnizate de producatori de echipamente la nivel mondial in pietele de gazon si gradina, comerciale si industriale, agricole si de constructii. Kohler produce motoarele de la trei instalatii de Nord America, Europa si trei facilitati, ca parte a unui acord de joint-venture în China.
Lombardini Srl
Lombardini Srl, cu sediul in Reggio Emilia, Italia, produce diesel mic, de gaz, pentru motoare pe benzina si industriale, transport, agricultura, marine si de lumina de constructii industrii. Diesel Lombardini si linii de motor pe benzina variaza de la 3 - la 72 de cai putere. Kohler Co Lombardini dobandite în iunie 2007, pentru a completa motorul de afaceri existente KOHLER adaugand o linie completa de motoare diesel pentru a servi nevoile clientilor comerciale si de consum la nivel mondial.
Kohler Power Systems
Furnizarea de solutii de alimentare la pietele industriale, mobile, rezidentiale si marine, Kohler Power Systems este un generator de producator stabilit respectata la nivel mondial. KOHLER grupuri electrogene sunt disponibile in modele variind de la 4 generatoare marine kW la 3250 kW generatoare industriale. Generatoare KOHLER gestiona cerintele electrice din proprietarii de locuinte, spitale, boaters, camioane semiremorci, turnuri de telefon celular si alte facilitati in situatii critice. Ca parte a puterii sale completa de solutii oferte, Kohler Power Systems va ofera de asemenea intrerupatoare automate de transfer, aparataj, controale de monitorizare si accesorii.Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)