Cele mai vândute

Tancuri racire lapte

Magazinul noastra pune la dispozitia fermierilor, crescatorilor de animale sau marilor ferme zootehnice o gama larga de tancuri racire lapte, de cea mai buna calitate. Fiecare model este proiectat pentru a se potrivi tuturor tipurilor de sisteme de muls. Modelele sunt usor de utilizat, avand un design special conceput pentru a necesita cat mai putin spatiu. Un astfel de dispozitiv a fost proiectat pentru a va usura munca, suprafetele interioare fiind accesibile si astfel dispuse incat echipamentul sa fie usor de curatat. Tancurile de racire sunt disponibile in diferite dimensiuni, fabricate din otel inoxidabil sau aluminiu, sprijinite pe un cadru cu picioare pentru a fi simplu de transportat si manevrat.

Tancuri racire lapte, care usureaza munca intr-o ferma

Capacul are o deschidere larga, iar toate suprafetele sunt netede, vizibile si accesibile, ceea ce faciliteaza curatarea dispozitivului. Nu contine nici un fel de material care s-ar putea dezintegra sau ar favoriza dezvoltarea bacteriilor. Dispune de un panoul de control care supravegheaza modul de racire si agitare, usor de inteles, care are functii de oprire/pornire si indicatori de temperatura, precum si un sistem de alarma incorporat care se declanseaza automat in caz de defectiuni. Aceste tancuri racire lapte reduc costurile de exploatare, fiind concepute pentru a functiona la consumuri minime de energie, atunci cand laptele este racit.

Modele de tancuri racire lapte

Suntem oricand la dispozitia clientilor, deoarece ei sunt foarte importanti pentru noi, iar echipa noastra va va oferi suportul si asistenta de care aveti nevoie. Puteti achizitiona dispozitive de capacitati diferite, de la 100 de litri pana la 300 de litri, in functie de necesitatile gospodariei sau fermei dumneavoastra. Modelul de 100 de litri este fabricat din aluminiu, iar temperatura de racire este intre 4 si 0 grade, in conditiile in care cea a mediului ambiant este cuprinsa intre 5 si 32 de grade. Are o greutate de 55 de kg si poate fi alimentat la o tensiune de 220V, consumand intre 0,4 si 1,6 KW pe ora. Este ideal pentru micii utilizatori, dar si pentru fermele zootehnice, modelul este disponibil numai la comanda, persoanele fizice beneficiind de doi ani garantie, iar cele juridice de o garantie de un an.

Livrare si modalitati de plata pentru tancuri racire lapte

Fermierii pot gasi la noi si modele de capacitati mai mari, cum ar fi, de exemplu, tancuri racire lapte de 300 litri, fabricate din inox, avand o greutate de 90 de kilograme. Cei care se ocupa cu cresterea animalelor pot achizitiona, de asemenea, de la magazinul nostru, si bidoane de inox pentru colectarea si depozitarea laptelui, in diferite variante de capacitate. Comandati acum tancurile de care aveti nevoie, iar ele va vor fi livrate prompt prin curierat rapid, in orice regiune din tara, sau, in functie de optiunea dumneavoastra, le puteti ridica de la sediul magazinului nostru. Plata se efectueaza prin sistem ramburs sau transfer bancar si poate fi facuta si in rate lunare. Aceste tancuri racire lapte sunt compatibile cu toate tipurile de aparate de muls si respecta standardele Uniunii Europene.


Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)